wiki:11 April 2016 - C3D National Kick-off
Last modified 4 years ago Last modified on 04/21/16 20:59:00

11 April 2016 - C3D National Kick-off

Return to C3D Main Page

https://xp-dev.com/trac/canadain3d/raw-attachment/wiki/WikiStart/Canada3D-Image.jpg


Objectives

  • Develop a Fed-Prov-Terr collaboration strategy and plan next steps.

Participants

Agenda (Ottawa time)

  • 12:00 – 12:05 Welcome (5 min) M. St-Onge
  • 12:05 – 12:15 Roundtable (10 min)
  • 12:15 – 12:30 Introduction (15 min) B. Brodaric........ ppt
  • 12:30 – 12:45 Open Discussion (15 min)
  • 12:45 - 12:50 BREAK
  • 12:50 – 14:10 Working Groups (80 min) D. Snyder
    • 20 min each, including 10 min discussion each
    1. Modeling........B.Brodaric / M.Hillier................ ppt
    2. Surficial.........H. Russell............................... ppt
    3. Bedrock.........M.St-Onge / E.DeKemp.............. ppt(1) ppt(2)
    4. Mantle...........D.Snyder / E.Schetselaar........... ppt
  • 14:10 – 14:30 Closing Discussion (20 min)
    • Next Steps

Connection Details

  • Tanberg: #76139923562 -- 250-601 Booth St., Ottawa
  • Webex:
    • connect: to this meeting ... click here
    • install: ...click here then choose Setup>Meeting Center from left menu
      • note: installation is automatic with connection, but it is advised to install webex prior to the meeting to avoid problems
  • Teleconference:
    • phone: 1-877-413-4792, 1-613-960-7516
    • conference id: 1441271

Notes

  • Draft notes... pdf
  • Bedrock Working Group notes... pdf

11 Avril 2016 - Coup d'envoi du C3D national

Objectifs

  • Élaborer une stratégie de collaboration fédérale-provinciale-Territoriale et planifier les prochaines étapes.

Les participants

Ordre du jour (Heure d'Ottawa)

  • 12:00 - 12h05 Bienvenue (5 min) M. St-Onge
  • 12:05 - 12:15 Table ronde (10 min)
  • 12:15 - 12:30 Introduction (15 min) B. Brodaric....................................... ppt
  • 12:30- 12:45 Discussion libre (15 min)
  • 12:45 - 12h50 PAUSE
  • 12:50 - 14:10 Groupes de travail (80 min) D. Snyder
    • 20 min chacun avec 10 min discussion pour chacun
    1. Modélisation .......................................B.Brodaric / M.Hillier.......... ppt
    2. Géologie des formations superficielles ....H. Russell.......................... ppt
    3. Géologie du socle rocheux ....................M.St-Onge / E.DeKemp........ ppt(1) ppt(2)
    4. Manteau de la terre .............................D.Snyder / E.Schetselaar..... ppt
  • 14h10-14h30 Allocution de clôture (20 min)
    • Prochaines étapes

Détails pour la connexion

  • Tandberg: # 76139923562 -- 250-601 Booth St., Ottawa
  • Webex:
    • se connecter: à cette réunion ... ... cliquez ici
    • installer: ...cliquez ici puis choisissez Configuration> « Meeting Center » à partir du menu à gauche
      • Remarque: l'installation automatique avec la connexion, mais il est conseillé d'installer webex avant la réunion pour éviter les problèmes.
  • téléconférence:
    • téléphone: 1-877-413-4792, 1-613-960-7516
    • identifiant de la conférence: 1441271

Remarques

  • 11 Avril 2016... pdf
  • Géologie du socle rocheux... pdf

Return to C3D Main Page

https://xp-dev.com/trac/canadain3d/raw-attachment/wiki/WikiStart/GEO3352_2016_0272_resized.jpg

Attachments